كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ ۗ Kamu (wahai umat Muhammad) adalah sebaik-baik umat yang dilahirkan bagi (faedah) umat manusia, (kerana) kamu menyuruh berbuat segala perkara yang baik dan melarang daripada segala perkara yang salah (buruk dan keji), serta kamu pula beriman kepada Allah (dengan sebenar-benar iman). (Surah Ali `Imran: 110)

Wednesday, June 3, 2009

SELAMAT BERMUKTAMAR.


DMPk GOPENG MENGUCAPKAN SELAMAT BERMUKTAMAR KEPADA SELURUH AHLI PAS. SEMOGA MUKTAMAR INI DAPAT MENINGKATKAN DAN MELEDAKKAN SEMANGAT JIHAD DENGAN MENGEMBALIKAN SEGALA KERJA AMAL KITA KERANA ALLAH TAALA.

MUKTAMAR TAHUN INI YANG MEMPERLIHATKAN PEMILIHAN PIMPINAN..SEMOGA AKAN MELANTIK PEMIMPIN YANG TERBAIK UNTUK ISLAM DAN PAS. SEMOGA DIJAUHKAN ALLAH DARI SEBARANG UNSUR-UNSUR YANG TIDAK BAIK KEPADA PERJUANGAN PAS (ISLAM).

Perwakilan semestinya matang menilai dan memilih saf kepimpinan yang akan menerajui parti mengharungi badai perjuangan. JIKA MANUSIA MERANCANG, ALLAH JUGA MERANCANG...DAN SESUNGGUHNYA SEBAIK-BAIK PERANCANG ADALAH ALLAH SWT.

ALLAH HUAKBAR. ALLAH HUAKBAR. ALLAH HUAKBAR

No comments:

Post a Comment